miercuri, 16 ianuarie 2008

PSD se lupta pentru Primarie

Lasand la o parte scandalul Norica, am sa ma opresc la tema alegerilor pentru Primaria capitalei, care pentru PSD este o tema care incepe sa ia contur.
Bun, dinspre PSD, vin informatii despre posibilii candidati: vesnicul infrant Sorin Oprescu, Cristian Diaconescu si nu in ultimul rand doamnelor si domnilor, primarul Care este...
In primul caz, avem o problema cu dosarul aparut al lui Oprescu in Cotidianul si cineva il doreste afara din joc...asa ca s/ar putea ca social democratii sa renunte la serviciile domniei sale. Pe de alta parte, nu ii neg pestatiile sale medicale dar chiar omul asta nu s/a saturat de cate infrangeri a suferit pe plan politic?
Pe Cristi Diaconescu, Geoana il doreste pentru a il impiedica pe Vanghelie la Primarie. Cica s/ar fi saturat de moaca lui Care este!!!!! Ca in ipoteza in care ar castiga alegerile, acesta ar avea pretentii pentru o functie de conducere in cadrul partidului ceea ce Geoana nu vrea.
Iar ultimul trend in PSD este : candidatul independent!!!!!! Asta pe principiul, castigi ok ne luam meritele, nu castigi, ba pe a ma/tii!
Mirciulica s/a gandit ca astfel, evita ca oricine altcineva sa revendice scaunul sau sau alt scaun ca sunt destule in PSD.......dar asta nu inseamna ca pericolul de a fi dat la o parte din functia de fruntas ar fi minimalizat!! I se pregatesc multe ...surprize surprize!!!!!!

Niciun comentariu: