vineri, 25 ianuarie 2008

Evenimente culturale ...de weekend

Cum v/am obisnuit deja, am sa va prezint cateva evenimente care tin prima pagin a agendei culturale in lume si la noi.....

Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR) va organiza primul stand al industriei cinematografice româneşti la European Film Market, eveniment desfăşurat în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, ce va avea loc în perioada 7-17 februarie.
Festivalul Internaţional de Scurt şi Mediumetraj NexT se va desfăşura în perioada 7- 13 aprilie, la Bucureşti, şi va avea trei premii principale - Trofeul NexT, Premiul Cristian Nemescu şi Premiul Andrei Toncu, în valoare totală de 8.000 de euro.
Teatrul Nottara va prezenta, în premieră, spectacolul "Platonov" de A. P. Cehov, în 30 şi 31 ianuarie, regizorul Vald Massaci abordând textul, care prezintă o lume lipsită de repere şi predispusă la ratare, simplu şi cu umor.
Ziua Internaţională a Holocaustului, 27 ianuarie, va fi marcată, la Bucureşti, printr-un matineu muzical organizat la Teatrul Odeon, în care violonistul Alexandru Tomescu va susţine un recital alături de Orchestra de cameră a Casei Radio, dirijată de Vlad Conta.

Niciun comentariu: