joi, 17 ianuarie 2008

De prin lume adunate .....

Jenna Bush, una dintre fiicele gemene ale preşedintelui american George W. Bush, se va căsători cu prietenul său, Henry Hager, cu care are o relaţie de lungă durată, pe 10 mai.

Eddie Murphy şi noua sa soţie, Tracey Edmonds, s-au despărţit după doar două săptămâni de la nunta lor romantică, organizată în Polinezia Franceză. Deci si la altii se poarta......

Un concert care îi are ca headlineri pe Chicane, Jeff Mills, M.A.N.D.Y. şi Monochrome va avea loc pe 1 martie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Documentarul "Shine A Light", de Martin Scorsese, despre Rolling Stones, veteranii rock-ului britanic, va deschide ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Berlin, care se va desfăşura în perioada 7 - 17 februarie.

Experţii germani cred că au rezolvat misterul vechi de sute de ani al identităţii "Mona Lisei", femeia care apare în celebrul portret al lui Leonardo da Vinci, aceasta fiind într-adevăr Lisa Gherardini, soţia negustorului florentin Francesco del Giocondo.

Actriţa sud-africană Charlize Theron, recompensată cu un premiu Oscar, va juca alături de Viggo Mortensen în adaptarea cinematografică a unui roman sumbru, "The Road", scris de Cormac McCarthy.

Niciun comentariu: