luni, 21 ianuarie 2008

Melescanu vinovat!

PDL i-a cerut, duminică, preşedintelui Traian Băsescu să facă demersuri pentru începerea urmăririi penale a ministrului interimar al Justiţiei Teodor Meleşcanu şi să-l suspende pe acesta din funcţie, acuzându-l de abuz în serviciu şi de reţinere sau distrugere de înscrisuri oficiale.
Aceasta decizie nu este intamplatoare, pentru ca se pare ca prima care a lansat aceasta idee este chiar doamna Udrea, pe blogul sau. Ori Basescu se inspira de la Udrea, ori aceasta tema de atac a fost decisa la varful PDL, cu stiinta si incuviintarea Marelui Stapan.
Pe de alta parte, domnul Melescanu afiseaza imaginea omului care verifica de o suta de ori documentatia primita de la Basescu referitoare la trimiterea in judecata a ministrilor si el, ca un adevarat notar, vrea sa vada hartiile de o suta de ori !!!!! Ca sa nu fie acuzat de colegii de partid de trafic de influenta...
Oricum, Blaga si PDL pot sta linistiti, pentru ca atata timp cat Basescu este presedinte, mafiotii PDL nu vor pati absolut nimic pentru ca Basescu ii va proteja si cu siguranta nu vor ajunge la DNA. Acum, batalia este pe PeNeLei....pe ei si pe mama lor!!!

Niciun comentariu: