vineri, 18 ianuarie 2008

Ce va spuneam ...

Vorbeam ieri despre migrarea ziaristilor catre alte sfere inalte .....Iata astazi, rasfoind ziarele, aflu nu cu mare stupoare de faptul ca "domnul" Catalin Avramescu a fost numit consilier de stat al Cancelariei prezidentiale. De la Cotidianul la Palatul Cotroceni........asa da domne! daca e tradare sa stim si noi!!
Si culmea, domnia sa ocupa postul blondei......
Acum nu ma mai mira tonul intalnit in editorialele sale la adresa lui Baselu, Avramescu fiind unul dintre cei care au sprijinit actiunile presedintelui si a vorbit numai de bine, bineinteles "deontologic"!!!!!!
Din cate mi/aduc aminte, GDS era in slujba drepturilor omului, acum este in slujba securistilor. Fratilor, s/a intors Romania cu fundul in sus!
Maine poimaine o vad si pe Mungiu, sufland in ciorba lui Basescu.
Daca stam sa ne gandim, acum domnul Avramescu primeste rasplata pentru linguselile aduse domnului maret presedinte si nu orice...
Si o informatie de la un forumist :
"exista o aparite tv a acestui individ, unde, referindu-se la marirea pensiilor atunci cand prezidentul nu voia sa treaca la legea, a afirmat pur si simplu, ca pensionarii se plang degeaba, ca nu mai sunt utili societatii.. ori e nebun, ori e fascist. caseta trebuie sa existe .. probabil Realitatea sau Antena3, nu mai retin exact. "
Oricum suntem de ras...

Niciun comentariu: