luni, 28 ianuarie 2008

Congresul PC un mare sheet!!!

Fratilor, m/am crucit ieri in fata televizorului cand am vazut ce se intampla la Parlament cu ocazia Congresului Extraordinar PC. Nu imi vine sa cred ca intr/un partid se poate intampla asa ceva. Mai aveau putin si se luau la bataie.
Degeaba Voiculescu s/a suparat pe cei din "partidul" sau. Nu ei sunt de vina ca electoratul nu a sustinut PC-ul. Pur si simplu acest partid si Voiculescu nu au produs un interes major in randul populatiei. In imaginea alegatorilor, Voiculescu ramne legat de trecutul sau securist. In plus, bogatia l-a indepartat pe Voiculescu de realitatile romanilor. Chiar daca clameaza aceste realitati, se simte ca nu le traieste . Pentru el politica si PC-ul sunt doar un hoby. Din aceasta cauza actualului Partid Conservator i-a lipsit o doctrina acceptata de electorat.
Desi ii desparte nivelul de educatie, Voiculescu seamana cu Becali, ca facatori de "partide". Ambii au crezut ca, daca sunt bogati, pot sa isi indeplineasca toate capriciile, inclusiv cate un partid-jucarie, cu care sa se distreze . Nu le-a mers. Lumea s-a prins ca nu e treaba serioasa la mijloc.
Pentru mine, personal, nu este nicio surpriza faptul ca Daniela Popa a castigat alegerile pentru ca se stie ca este protejata domnului Voiculescu. Dar ceea ce m/a frapat a fost atitudinea si manifestarea delegatilor dar nimic nu mai este imposibil in politica romaneasca.

Niciun comentariu: