joi, 31 ianuarie 2008

Ponta se vrea la Primaria Capitalei

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta nu exclude candidatura sa la Primăria Capitalei şi apreciază că Cristian Diaconescu ar putea fi "soldatul principal al PSD, viitor prim-ministru sau preşedinte", scrie "Cotidianul" în ediţia de joi.
"Din toate sondajele de opinie reiese că există trei oameni cu imagine foarte bună în PSD: Titus Corlăţean, Cristi Diaconescu şi Victor Ponta. Au vrut să ne pună pe toţi trei să candidăm la PE, e stupid să-ti trimiţi toţi soldaţii buni la un singur război, asta am spus şi atunci, când am refuzat să candidez. Trimiţi pe unul la PE - şi a plecat Titus -, pe unul la locale - de exemplu eu -, iar Cristian Diaconescu trebuie să fie unul dintre cei mai importanţi lideri ai noştri la parlamentare şi prezidenţiale", a spus Ponta, adăugând că, în opinia sa, Diaconescu ar putea fi "soldatul principal al PSD, viitor prim-ministru sau preşedinte".
Totodată, vicepreşedintele PSD a spus că doreşte să candideze la Primăria Capitalei, candidatură pentru care ar trebui să se bată cu mai vechiul său inamic Marian Vanghelie, scrie "Cotidianul".
Din sursele mele, se pare ca Diaconescu si Ponta o coc, sub indrumarea atenta a Bunicutei, impotriva domnului Geoana. Pe de alta parte, Victor Ponta ar avea sanse sa candideze pentru ca are parte de consiliere politica foarte buna, din partea lui Bogdan Teodorescu, unul dintre strategii importanti ai scenei politice.
Ponta si PSD-ul are o singura mare problema: cum sa-l convinga pe Vanghelie sa se dea la o parte.De ce spun asta?
Vanghelie a umplut structurile PSD de la municipiu si sectoare cu oameni devotati lui, care asculta doar de semnalul sau. Practic, in Bucuresti, PSD-ul s-a vanghelizat.
Nici la centru Ponta nu se bucura de sprijinul multora, si in primul rand al lui Mircea Geoana, pe care l-a criticat , pe buna dreptate, pentru carentele sale ca presedinte de partid.
Clar campania pentru Bucuresti se anunta deja una dura pentru consilierii de comunicare si pentru candidati iar scenariile continua....

Niciun comentariu: