miercuri, 20 februarie 2008

Turcescu versus Adrian Nastase

Nastase aseara la Turcescu in emisiune...Am urmarit/o de la cap la coada si impresia mea generala este ca Nastase s/a intors! Si intoarcerea asta are mai multe conotatii. In primul rand, multe se vor schimba in cazul in care vineri va fi ales la sefia Consiliului National PSD. Apoi, PSD va avea o problema: s/a vorbit foarte mult despre reformarea partidului, despre oameni in partid fara dosare penale si fara "bube" pe capitalul de imagine. Dar iata ca cel putin, in unele structuri centrale ale partidului se activeaza oameni vezhi, cu state bine inchegate in PSD, cu imaginea patata in urma vizitelor la DNA. Unde sunt oamenii aceia tineri, care sa aduca un suflu nou in partid ? Sau despre acestia era vorba?


Iata declaratiile lui Nastase din emisiune care mie mi s/au parut destul de importante:


1. "dacă PSD va avea la alegerile locale rezultate proaste sau foarte proaste, dacă nu va reuşi să câştige marile oraşe, va fi un deranj destul de mare în partid"." (Nastase a construit acest partid deci stie ce boli a contactat!!!)
2. "Dacă nu va exista o strategie foarte bună pentru alegerile parlamentare, atunci partidul riscă să mai stea în opoziţie încă patru ani. Soluţia este de a merge pe o întărire a echipei acum şi de a deschide porţile partidului pentru oameni noi."
NU REVENIREA LUI NASTASE ESTE PROBLEMA PSD ULUI CI REVENIREA TARZIE A LUI NASTASE S-AR PUTEA SA FIE FATALA ACESTUI PARTID...

Niciun comentariu: