joi, 7 februarie 2008

Consultanti politici...capitolul 1

Astazi voi vorbi despre .... familia Saftoiu. Fostii consilieri ai presedintelui Traian Basescu, sotii Saftoiu, sunt si ei in piata, prin intermediul firmei de familie Capital Promotion. Firma are 8 clienti din politic, care sunt pregatiti pentru cursele electorale de anul acesta dar un nume este stiut sigur si anume Ludovic Orban care va fi "creatia" Adrianei . Un alt client al familiei Saftoiu este nimeni alta decat Irina Schrotter, pentru Primaria Iasi.
Claudiu Safotiu, inca din 2004, preda si la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii Bucuresti si publicul la cursurile lui era destul de numeros.
Plecarea Adrianei de la Cotroceni este in mare parte pe fondul neintelegerilor cu madam Udrea, si in multe ipostaze, Adriana i/a tras/o la greu Elenicai dar si Udrea nu s/a lasat mai prejos si ...i/a servit/o la fileu...demisia ! Este cunoscut faptul ca intre Adriana Saftoiu si Elena Udrea este un conflict deschis si care persista ..
Am citit cartea pe care a lansat/o anul trecut "Vocile puterii", ce cuprinde interviuri cu toti purtatorii de cuvant din 1990 incoace. Si se vede ca are vana de jurnalist, cartea e interesanta si ca un simplu cititor, poti afla multe lucruri de culise ale muncii unui ofiter de presa la Cotroceni sau Palatul Victoria.
In concluzie, odata cu lansarea campaniillor electorale de anul acesta, vom vedea "creatiile " comunicatorilor din spatele politicianilor si vom observa cine se va impune pe piata cat mai pregnant.

Niciun comentariu: