miercuri, 20 februarie 2008

Concurs de documentare TV

Fundaţia Soros România (FSR), în parteneriat cu Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Asociaţia culturală Simfest, a lansat, marţi, competiţia de documentare TV intitulată 'Mediul în media', un concurs dotat cu premii de peste 7.000 de dolari.
Competiţia se adresează televiziunilor locale care pot trimite, până pe 14 martie, proiectele unor documentare TV de maximum 20-30 de minute, pe teme legate de ecologie.
Din lucrările înscrise vor fi selectate zece scenarii, iar autorii acestora vor intra în faza următoare a competiţiei, în care vor beneficia de o sesiune de training pentru realizarea documentarului de televiziune, organizată, în perioada 28-30 martie, la CJI.
În etapa următoare, cele zece echipe de televiziune vor realiza documentarele ale căror scenarii au fost înscrise în competiţie, iar pentru a intra în faza finală a concursului televiziunile locale trebuie să difuzeze producţiile până la 1 august.
Documentarul câştigător va fi anunţat la Festivalul Televiziunilor Locale şi al Producătorilor Independenţi (SIMFEST), organizat la Târgu-Mureş, în perioada 29-31 august.

Niciun comentariu: