vineri, 9 mai 2008

Ziua 8




Pentru ca pentru unii dintre voi este deja weekend, va propun un candidat mai special sa zicem :
Tanar, bucalat (deci nu va mai fura!) si ascultator de manele clar!:):):):):)

A trecut prima saptamana de campanie. Nu prea agitata, decat din punctul de vedere al finisarii materialelor de campanie promotionale (advertoriale ziare, print-uri sau mesh-uri, bannere stradale ), punctaje si cam atat. Nu spun ca nu este suficient, dar nu iese cu nimic in evidenta, tinand cont ca Bucurestiul tot timpul a dat tonul in campaniile electorale.

Astazi, m-am gandit la o teorie si am gasit/o transpusa la un coleg de-al meu.

Eu zic ca merge si ma gandesc serios la asta. Luati de cititi. Si cred ca o voi aplica anul acesta, chiar daca din 2004 eu nu am mai ajuns la vot.
Daca in Bucuresti lucrurile nu par a se misca, in teritoriu situatia sta cu totul altfel: organizatiile s-au mobilizat si au pornit lupta, dar principiul este de "dat la gioale", nu proiecte. De fapt, nu ne dezicem!
Nu am de gand sa va expun exact informatiile pe care le aveti si voi la dispozitie pe canalele media pentru ca ar obositor. As dori insa prin aceste postari sa vedeti de ce grozavii sunt in stare unii pentru a ajunge ACOLO si cat de solicitanta este meseria de consultant. Dar este al nabii de frumoasa!
Weekendul acesta este plin de meeting-uri, si planificari pentru un mare eveniment ce il organizam pentru 12 mai . Veti auzi cu siguranta de el!
Oricum, ideea principala este urmatoarea : Pe 1 iunie, TU decizi! Tu esti cel care spune DA. Gandeste/te de doua ori inainte de a nu te duce la vot, este dreptul tau fundamental. Poate spiritul civic la romani mai exista. Eu sper ca da ..
De aceea ma voi duce la vot si voi vota un tanar, profesional, care sa ma convinga ca merita efortul de a ma deplasa chiar si pana la sectia de vot!

Niciun comentariu: