marți, 20 mai 2008

Inca o noua zi scursa din campania electorala. Sursele mele spun ca liderii PSD sunt nemultumiti de activitatea din campanie. Si nu neaparat nemultumirile vin din teritoriu, ci ...de la centru. Daca ne-am uita doar la campania facuta lui Cristi Diaconescu, cred ca au dreptate. Dar buba este tot la centru !
Dezbaterea de aseara din clubul A a primit critici negative pentru ca unii bloggeri au reprosat politicienilor prezenti, ce-i drept putini, faptul ca vor sa ii vada si dupa campanie atat de activi, pentru ca acum sunt foarte prezenti in blogosfera. Bineinteles, ca politicienii au apreciat rolul blogerilor in formarea de opinii.
Participare slaba si discutii sterile.
M/am uitat aseara la emisiunea de pe Realitatea Tv, "Meciul serii". Se vrea a fi o emisiune electorala. Dar nu este ...este o emisiune ieftina, marca Lazarov, presarata de mici momente de muzica si divertisment. Cred ca publicul tinta este reprezentat de electoratul lui Vanghelie. Acest fapt arata deprofesionalizarea Realitatii tv. Basca din cauza galeriei si a zgomotului, publicul de acasa nu poate auzi corect discutiile din platou. Si daca ma uit la oamenii din gradene care sunt foarte ...zgomotosi.
Daca regasiti toate aceste elemente in emisiunea mai sus mentionata...schimbati canalul!

Niciun comentariu: