luni, 19 mai 2008

Pe agenda de astazi a fost anuntata o dezbatere in Club A, intre blogeri si candidatii la Primaria Generala si cei de sector. Nu este prima de acest gen, dar acum, in campanie electorala, este binevenita pentru politicieni. Dezbaterea va fi moderata de Horea Badau, presedintele Asociatiei Consumatorilor de media si se anunta a fi interesanta. Pentru mai multe detalii, puteti accesa : http://horeabadau.wordpress.com/2008/05/16/dezbatere-candidati-bloggeri-invitatie-si-primele-confirmari/
Emisiunile electorale au continuat si astazi, PRO TV dand tonul ca in fiecare dimineata de luni pana joi.
PSD ataca. Iata cum s-a trezit PSD (din nou?!) sa publice el un raport de activitate al Guvernului Tariceanu in ultimii patru ani. Dar intreb si eu ...Daca guvernul asta a fost atat de prost si imbecil, cum se face ca domnul Geoana este cel care critica , pentru ca tocmai el si al sau PSD a sprijinit acest Guvern ????? Va aduceti probabil aminte de blaturile in Parlament pe motiuni, sau trecerea legilor PSD-ilor, cu votul PNL....E putin prostanac sau a uitat domnul Geoana ? Este greu sa il comentez pe Geoana, din respect pentru dvs, nu pentru el....
Coaliţia pentru o Guvernare Curată a publicat o listă neagră a politicenilor care s-au înscris în cursa pentru preşedinţia consiliilor judeţene. Cei mai mulţi dintre politicienii de pe listă, 24, sunt din rândurile PSD. Alţi 15 candidaţi sunt de la PNL, iar PD-L are opt nume contestate. Candidaţii incompatibili sunt răspândiţi în aproape toate judeţele ţării, dar Gorjul deţine supremaţia. Aici, aproape toţi candidaţii principalelor partide au probleme cu organele de anchetă. Vorbim de liberalul Ilie Morega, Ionel Manţog de la PD-L şi Nicolae Mischie de la PNG. Deşi fac parte din partide diferite, au ceva în comun: toţi au trecut pe la DNA.
Acum, intrebare de bun simt: Unde era coalitia asta, cand nu s-a opus candidarii lui Basescu la presedintie pentru ca avea atunci 2 dosare penale in judecata, flota si casa din Mihaileanu?
Si am sa inchei cu cateva randuri despre Cristian Zarescu. Reporterul Realitatii Tv, trimis in China. Am citit jurnalul sau de acolo, postat pe site, si m-am cutremurat. Dand la o parte trairile emotionale ale localnicilor care sunt exprimate corect de reporter, am fost mandra ca jurnalismul eveniment inca se se face profi. Bravo Cristi !

Niciun comentariu: