joi, 8 mai 2008

Ziua 7

Dragilor, a trecut si aceasta zi. Dupa ce prima parte a zi am petrecut/o la radio sa trag vocea pentru spoturi audio, m-am intors la birou pentru a continua periplul prin advertoriale. Ieri, dupa ce toata ziua am epuizat toate ideile de propaganda, am reusit sa termin taskurile mele pe segmentul asta . Doar pentru astazi..maine o noua zi.
Bun..Dupa care cu o cana de cafea in fata, am fost sunata de colegii mei de pe teren care sa imi spuna sa rezolv problema cu niste poze, de fapt sa le cumpar de la agentia statului, Rompres, in care era omu'nostru.
Bun..nimic neclar. Sun la departamentul de marketing si prezint situatia dupa care imi spune doamna aceea: va putem furniza pozele, mai ales ca este vorba de domnul x, dar cum ati spus ca va numiti ?
Eu ma prezint din nou si incerc sa readuc discutia pe fagasul dorit. Nu se poate
Femeia: Stiti, eu nu pot sa inaintez cererea pana nu stiu exact ce agentie sunteti si daca omul x este clientul dvs pentru ca vorbim de o personalitate politica.
Eu:Ok, doamna, facem asa: va trimit un mail cu toate coordonatele firmei si credeti/ma nu am niciun interes sa duc pozele la un adversar sau sa fac contrareclama atata timp cat factura se face pe numele omului si doi, le platesc !!!!!!
Femeia: Stiu, dar eu ca specialist in maketing trebuie sa ma asigur ca nu se va intampla nimic mai ales in cazul omului x (eu credeam ca trebuie sa se asigure sa vanda produsul)
Eu: ok o sa va trimit mailul dar sa imi prezicati costul estimativ.
Femeia : Stati putin ca depinde de vechimea pozei, daca este amplasata in sectiunea Actualitate, daca o folositi pentru materiale promotionale......
Eu, plina de nervi:ok ganditi/va si va sun peste 5 minute
Peste 5 minute...
Femeia: Stati ca cererea este la directorul general care sa aprobe sa va facem un pachet special
Eu: Eu nu vreau pachet special eu vreau acele poze la care v-am trimis id . Si sa imi spuneti cat ma costa !
Femeia :(dupa o jumatate de ora ) Ok am trimis mailul cu factura si astept baiatul sa ia CD de la noi
Total Timp Pierdut : 2 ore si jumatate !!!!!!Numai negocierea cu ea si lalaiala infinita
Groaznic! Se intampla..
Apoi am plecat la sediul de campanie, acolo atmosfera infioratoare, toata lumea urla la toata lumea, ia mailul da mailul, vezi ce se intampla in cartierul X, vezi ca omu'are emisiune du-te cu el!!!!
Si maine o noua zi....
Maine am o surpriza pentru voi...
Keep in touch

2 comentarii:

Anonim spunea...

Campania pentru Bucuresti slaba...Oricum matrasirea lui Diaconescu si a lui Blaga cu pozele, via Costel Casuneanu sunt evidente. Asa vrea Basescu campania sa se desfasoare!

Anonim spunea...

Este adevarat ca votul se va premia cu 100 de euro ? Asa am citit astazi in ziare ca daca faci o poza cu telefonul mobil in cabina de vot si votezi cu cine trebuie iti iei 100 euro ? Pai ma duc la vot !