miercuri, 21 mai 2008

De'ale campaniei

In primul rand, vreau sa ma alatur tuturor celor care poarta numele de Elena si Constantin si derivate cu urarea mea de La multi Ani !
UDMR a facut din nou o isprava. Cica ai sai candidati fac curat in casele alegatorilor! Pai daca e pe asa, chem si eu candidatii de sector sa se apuce de treaba ?!
Violente fizice din ce in ce mai des intalnite intre simpatizantii partidelor politice. Daca zilele trecute cei de la PNL si cei de la PD-L s-au batut in sectorul 2 al Bucurestiului, iata ca astazi aflam de la Timisoara ca geamurile sediului de campanie PD-L Timis au fost sparte cu pietre. Si la Ploiesti s-au batut : PNDC si PSD!!! Deci meciul continua!
Realitatea Tv si B1tv au fost somate de CNA pentru incalcarea legislatiei electorale. Ce au facut ai nostri din trustul Realitatea? Au prezentat in cadrul unui buletin de stiri un spot electoral al domnului Ontanu. Ceea ce legea nu permite, spoturile electorale se difuzeaza doar in cadrul emisiunilor electorale, fiind privita ca si publicitate electorala.
Ludovic Orban a fost prezent astazi la o licitatie de icoane, de unde a plecat cumparand 2 astfel de obiecte. Ludovic Orban nu se afla la prima actiune de acest gen.

Niciun comentariu: