luni, 17 decembrie 2007

Ioan Rus ...out!!!

Ioan Rus a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Cluj. Rus a anunţat însă că va rămâne în continuare vicepreşedinte al partidului. Purtătorul de cuvânt al PSD Cluj a declarat că unul dintre motivele pentru care Ioan Rus a renunţat la funcţia de preşedinte al filialei clujene este legat de rezultatele nesatisfăcătoare obţinute de organizaţia pe pe care o conduce la alegerile europarlamentare. Funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei ar putea fi preluată de deputatul Vasile Soporan.
Vestea este oarecum surprinzatoare atat pentru insider/ii PSD, cat si pentru opinia publica. Nimeni nu se astepta sa isi dea demisia, cu toate ca stim foarte bine ca Rus este unul dintre sustinatorii lui Nastase si Iliescu.
Geoana a declarat ca gestul lui Rus este unul pripit, dar eu cred ca Ioan Rus a facut un pas inapoi in PSD. Sursele spun ca s/ar pregati alaturi de Nastase si Iliescu pentru o noua structura politica in PSD!!!
Din cate stiu, Mircea Badea este unul care se va bucura foarte tare de aceasta veste si diseara va sarbatori in "Gura presei".
Ma intreb oare de la Andresan i se trage ? :)

Niciun comentariu: