vineri, 23 noiembrie 2007

ultima zi de campanie

Iata ca ne aflam in ultima zi de campanie....Am avut parte de tot felul de discursuri, fiecare candidat a incercat sa se "vanda" intr/un ambalaj cat mai soft......presedintii de partide au sustinut candidatii.....
Ieri, INSOMAR a dat publicitatii un sondaj in care 36% dintre repondenţi cred că votul uninominal va duce la reformarea clasei politice. De asemenea, noul sistem electoral va duce la creşterea responsabilităţii oamenilor politici (34%) şi la o informare mai bună a cetăţenilor despre viaţa politică (32%). Aproximativ 65% dintre persoanele intervievate au răspuns că sunt într-o anumită măsură interesate de politică şi că vor merge la vot. În proporţie de 75%, respondenţii consideră că este necesar ca în localitatea fiecăruia să existe o modalitate prin intermediul căreia cetăţenii să îşi exprime public opiniile asupra problemelor locale şi naţionale. Cu toate acestea, 48% dintre cei chestionaţi sunt de părere că opinia lor este luată în foarte mică măsură în considerare de către politicieni, atunci când aceştia iau decizii sau chiar deloc.
Sursa: Realitatea TV
Parerea mea este ca prezenta la vot va fi foarte mica pentru ca oamenii, sincer, nu sunt interesati de agenda publica cat de ceea ce pun pe masa si de problemele cotidiene....... Si asta oamenii politici nu inteleg.......
Sunt convinsa ca astazi, pe ultima suta de metri, fiecare sediu de campanie va definitiva ultimele pregatiri, deja cred ca se pregateste tema de atac referitoare la potentiale fraudari.....Om vedea!
Interesant ce se va intampla de luni incolo si ma refer la situatia din PSD cand de fapt se va incheia perioada de moratoriu stabilita de conducerea centrala inainte de campanie si se vor gasi voci stridente care vor da in cap lui Geoana si gastii lui.....O sa fie nebunie!!!
In ceea ce il priveste pe Basescu, deja a anuntat ca esecul referendumului pe votul uninominal nu si/l va asuma asa ca .......no usefull!!!
Fratilor, eu una nu ma duc la vot ca nu am alternative dar.....oare merita ca votul meu sa fie irosit ?
Asa ca nu faceti ca mine!!!!

Niciun comentariu: