joi, 8 noiembrie 2007

Prin Bucuresti......




Voi continua periplul meu prin cluburile si cafenele din Bucuresti. Al doilea, in topul meu, se afla Harp Irish Pub, de la Unirea (langa Horoscop). Intr-un Irish pub, desi serile cu meciuri fac imposibila gasirea unui loc, mai importanta este atmosfera. Segmentul de piata al Irish pub-urilor nu este mare in Romania, pentru ca romanii prefera mai degraba cafenelele, mai ales pe cele italiene, insa pe masura ce tot mai multi straini vin in Romania situatia se va schimba si probabil va fi si mai mare concurenta. Ceea ce va fi un lucru cat se poate de bun, mai ales ca Bucurestiul este un oras mare, care inca nu este suprapopulat de localuri.


Frumos, populat, elegant, majoritatea clientilor sunt de alte nationalitati (cred ca tocmai asta ii da un farmec aparte!!!), elegant. Scaune inalte la bar, tablouri reprezentative pentru irlandezi: reclame la bere, personalitati de ale lor, scrisori, harti si peisaje. Mai ales indicatorul de la bar care "anunta" ca mai sunt 3370 de kilometri pana la Dublin. Sticlele cu lumanari topite in ele de mare efect.

Meniul oferea destul de multe cocteiluri: Caribbean Breeze, Dirty Nelly, Black Russian, B 52, Blow Job, Orange Velvet, Titanic, Margarita, Long Island Ice Tea si, bineinteles, cocteilul casei, Irish Pub, ca la mama lui.


De aceea, va propun ca, in loc sa cheltuiti banii pe bilete de avion Bucuresti - Dublin, sa treceti pragul acestui local, amplasat central, si este imposibil sa nu intri in atmosfera irish.

Niciun comentariu: