duminică, 16 martie 2008

E duminica.....

Nu a mai avut timp sa scriu.....Toata saptamana a fost un mare haos: planuri de campanie, focus-grupuri, intalniri, sedinte, foto-shot/urietc. Cu siguranta, perioada care va urma nu va fi una usoara, pentru ca din mai ne aflam in campanie electorala. Si asta inseamna mai mult stat prin tara decat in Bucuresti. Dar asta e jobul meu si intr-un fel, cred ca mi-ar lipsi nebunia, agitatia si nu in ultimul rand sa simti pulsul . Totul se desfasoara conform planului, sedinte , luat la picior judetele, totul intr-un timp scurt, o luna de zile. De mult ori m-am intrebat daca intr-adevar mi se potriveste aceasta meserie dar sincer nu ma vad facand altceva.
A fi consultant este o pozitie pe care ti-o asumi de la bun inceput, cu bune si cu rele. Nu ai voie sa iesi in fata, cel pe care il rerezinti este clientul el este produsul tau. Este ca in marketing doar ca aici discutam de oameni. Dar cred ca satisfactia este imensa cand vezi ca omul tau atrage atentia si castiga. Este o competitie, dar de la campanie la alta, din 2004 incoace vad ca e mult mai interesant sa vezi si sa analizezi tacticile de strategie ale consultantului/firmei decat politicile si programele electorale ale liderului politic. intr-un fel, este un lucru imbucurator pentru noi, cei din bransa, dar nu suficient. Oamenii si-au pierdut increderea in politicieni, si asta s-a vazut la alegerile pentru PE.
Ne intereseaza mai mult cine cu cine face afaceri si de ce, decat ce poate face acel om pentru Bucuresti sau alt oras .
Oricum, campania pentru locale din mai se anunta a fi una cel putin interesanta pentru Bucuresti si merita urmarit subiectul.
Voi reveni cu o analiza pe acest subiect.
Pana atunci, va doresc weekend placut. Eu una, vreau sa profit inca de weekendurile libere!!!

Niciun comentariu: