marți, 1 aprilie 2008

Vintu in actiune.......

Am citit revista presei de astazi si se pare ca terenul pentru campania electorala incepe sa prinda contur. Si iata doua articole, din ziarele trustului lui Vintu, la care voi face referire :

http://www.cotidianul.ro/dan_andronic__principalul_sponsor_al_pnl_in_2007-42308.html
si

http://www.gandul.info/politica/partidele-lovite-de-febra-consultantei-politice.html?3928;2505570

Care este problema fratilor? Eu stiu ca va dicteaza nea Baselu si PD-L ce sa scrieti dar atata timp cat Dan Andronic a declarat, inca o data astazi pe blog daca mai era cazul, MPC lucreaza doar pentru parteneri politici de dreapta. Iar momentan, se lucreaza pentru PNL....Asta, omorati/l dar nu fiti primii care dati cu piatra!

Cum va povesteam in posturile mai de demult, in campanie conteaza mai degraba omul care lucreaza pentru politicinaul x sau y decat ce alternativa propune acel om politic. Dar asta se intampla numai in Romania. Nu am auzit alte cazuri in tari mult mai democratice sa te acuze ca lucrezi pentru unul sau altul sau de ce lucrezi.
Sincer, cred ca avem lucruri mult mai importante de facut noi, consultantii, decat a ne razboi in presa sau a analiza anumite fapte . Pentru ca noi stim foarte bine de ce apar astfel de articole tocmai acum, si de ce nu au aparut de/a lungul celor 4 ani de mandat sau mult mai devreme...
Cu siguranta nu va fi ultimul articol de acest gen dar sper ca acesti ziaristi de "tonomat", cum de altfel marele nostru presedinte ale tarii i/a denumit, sa inteleaga ca piata e libera pentru fiecare iar noi ca si consultanti lucram pentru cine plateste. Punct....nu lucram pe favoritisme sau pe ochi frumosi.
NU, lucram pe bani este un simplu contract de prestari servicii.
Va place sau nu..suntem un fel de mercenari!

Niciun comentariu: