duminică, 12 octombrie 2008

Duminica la lucru

Stiu ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai scris nimic. Dar credeti-ma, campania a inceput deja, cu toate ca prima zi oficiala de campanie este 31 octombrie. Suntem in lucru cu tot ce inseamna tiparituri (bannere, flyere, brosuri, etc) si plus directiile strategice care trebuie urmate in perioada aceasta si cea care va urma. Nu va fi usor, sincera sa fiu, eu deja ma simt obosita si stresul deja se acumuleaza!

Vorbeam in posturile trecute de rolul consultantilor in aceasta campanie. Se pare ca oamenii politici au inteles ca odata cu schimbarea sistemului de vot in Romania, se schimba si modul de a face campanie. Multi au inteles ca trebuie sa-i asculte pe oameni, nu sa le insire iar si iar solutii fanteziste. Multi au inteles ca tipul de campanie door to door este eficient in astfel de sistem de vot. Multi au inteles ca nu le pot face pe toate si au nevoie de oameni in spate, o echipa bine formata pentru a-l ghida in lupta pentru voturi. Am citit zilele trecute ca unii politicieni au inceput deja campania, impartind ziare de campanie, produse alimentare ce poarta semnatura unui candidat sau altul si asa mai departe. Pai fratilor, batalia este crancena!
Si daca stau bine sa ma gandesc, cei din teritoriu au inteles mult mai bine ca nu mai este timp de stat, fata de cei din Bucuresti, care inca sunt la faza de sedinte si stabilit echipe.
Nu stiu ce se va intampla, multi incep deja sa dea prognosticuri referitoare la aliantele postelectorale dar eu consider ca este mult prea devreme pentru astfel de teorii.

Niciun comentariu: